Kurs

Tittut

Nye Impulser

Vi har arrangert mange ulike kurs i bla.Mindfullness, magedans,fargeenergi, dansmeditasjon,Tantra og Feng Shui. Vi har inimellom helgekurs med  innspiration og påfyll, og vi arrengerer gjerne et kurs for vennegjenger eller andre grupper med egne ønsker. Vi leier ut gården for andre som ønsker å arrangere kurs. Vi åpner også Tittut for større grupper.følg med for oppdatert informasjon.

Møt våren med yoga

Fredager fra 18/1 kl 09:00  Det blir fysiske øvelser, pust, avspenning og meditasjon som vil gi deg økt kroppsbevissthet. Vi skaper ny vitalitet i kroppen ved å lytte til oss selv. Dette er en myk vinjasa klasse for deg med litt erfarin. Pusten veileder bevegelsene, vi søker Vi praktiserer og utforsker flyt imellom stillingene, jeg vil oppfordre deg til fri bevegelighet. Vi jobber med alle chakraene og åpner oss for mer livskraft. Pusten lærer deg frihet og balanse. Kursene varer i 12 uker og koster 2200kr.

.

 

Dansmeditasjon

Vi møtes noen søndager til dans meditasjon og yoga.

Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen.

Ta kontakt for mer informasjon.For påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


Yogareise til italia

En herig mulighet til å kombinere Yoga, Italia og stillhet på en vakker olivengård I farah In Sabinah, èn time fra Roma.

Vi vil ha gardens fasiliteter og et herlig yoga rom til fri disposisjon.

Det blir morgenyoga og en ettermiddagsøkt med variert innhold fra ulike yogaretninger, meditasjon og dans.

Vi får en ettermiddag på kjøkkenet hvor vi selv lager frodig italiensk mat.

Dagene skal brukes til oppbyggende egentid, fellesskap rundt måltidene.
Copyright  © All Rights Reserved