Hjem

        Livets dans, pust og gong


Utover høsten blir det samlinger med bevegelse, dans gong og sang. Følg Aylayoga på fb for jevnlig oppdatering.Hvordan lever pusten i deg?. Livet ledes av pusten som kommer inn i livet da vi fødes og som forlater oss når vi dør. Bevegelse sammen med pusten er å ta del i livet. Kreativ og fri dans er glede. YOBRA, blir et tilbud etterhvert.

Du vil oppleve glede, energi og styrke i kroppen. Det er en jordende og kraftfull treningsform som styrker kreativitet, kapasitet og skaper glade, sunne kropper. Yorba er å booste kroppens energier som gjør at du får større livsbejær og samtidig senke stressnivået helt ned for å bare være. Vi bruker kontrastene i kroppen til å oppdage livskraften.

Jeg er levende natur - Jeg lytter til kroppen min med respekt og varsomet. Når jeg beveger meg i naturen lærer jeg mer om å være natur, nyter å spise naturens gaver, ser på dyr som likeverdige og naturen som en base.  Bevegelse og dans holder meg levende og sterk i troen. Jeg er alt, alt er meg.

Yogakurs og terapi


Nye yogakurs starter opp uke 34.

Torsdager.kl 18.30 Yogaflyt

Fredager.  kl 09.00 Morgenyoga


Individuelle yogatimer, yogamassasje og samtaler kan hjelpe deg videre i livet og være en god start på en ny livsførsel.

Når vi jobber med yogaterapi ønsker jeg å vise deg måter  å lytte til din indre veileder.

Yogamassasje er en Ayverdisk terapautisk behandling. Vi varmer opp med massasje før dype tøyinger utføres. Ledd og muskelspenninger slipper taket og blodsirkulasjon og oksygentilførsel forbedres. Yogapraksis vil hjelpe deg til mer  selvbevissthet og ro.Jeg er massasjeterapaut, utdannet fra Axselssons og Tara terapaut, akkupresur/meridian behandling,utviklet av Stephanie mines med bakgrunn i Jin shin fra østen. Her spiller elementene og pulsen en viktig rolle. Pulsen veileder oss dit i kroppen hvor behandling trengs


Målet er å leve innenfra og ut slik at du styrer dine veivalg og verdivalg. Jeg er innspirert av lyset,jobber med fargene som innsikt i lysets ulike aspekter som reflekteres i oss. Vi lærer om oss selv og våre ulike kvaliteter på godt og vondt igjennom yoga, lyset og fargene, som er synlige i de ulike livshjul, kalt chakra som vi arbeider mye med i yoga. Inger Næss er min veileder i fargene, hun driver colour energy education.

 

Et vakkert tun fra 1700-tallet med laftet tømmer.

Vi byr på et rolig sted i en travel tid.Grobunn for vekst


Det blir grønnsaksutsalg og kafe på gården torsdag 18.8, 25.8, 1.9 og 8.9 fra kl 12. - 17 . Andrew McMillion vil selge sine grønnsaker og dele av sin kunnskap om økologi


Visjonen er å gjenopprette gården som grønnsaksprodusent. For 100 år siden var grønnsakene herfra etterspurt. Solvendt beliggenhet gir store fordeler. Erfaring med dyrking, gårdsbutikk og salg av planter, eplemost fra gårdens 20 epletrær og lokal øko. mat har vist at det stadig er spørsmål om vi har egne grønnsaker og frukt til salgs. Jeg håper svaret snart er ja, nå dyrkes 2 mål med grønsaker og vi er Debio godkjente. Ønsket er å bruke arbeidet med dyrkingen og foredlingen som en arbeidstrening og livsmestringsarena for de som faller utenfor i samfunnet. Et entreprenørskaps tilbud, hvor  ideer kan settes ut i livet, rettet mot ungdommer som opplever utenforskap. Denne småskalaproduksjonen skal altså ha to formål - å selge økologiske varer direkte til forbrukere, og være et læringssenter som tilbyr arbeidstrening og veiledning av  unge voksne til mestring av arbeidslivet og personlig balanse.

Takker for gode innspill, ta kontakt om du har ideer eller er rett personer inn i prosjektet. Ønsker du å delta på dugnad en dag eller fler er du velkommen. Jeg har masse å lære for å lykkes og innviterer gjerne folk inn for at vi an lære sammen 

Urkraftfestival 3- 4 september-22


En festival hvor du kan være med på kreative verksted innen musikk, dans, sang, yoga og kunst med natur elementene. Det blir gongbad og skogsbad med tid og rom for RO. 

Lørdagskvelden blir det Loft som løfter stemningen, et godt gjensyn med lokale musikere

Kunstnerisk utfoldelse i felleskap hvor vi tilrettelegger for samhandling mellom  barn og voksne. «Hva vil du bidra med for å skape samklang disse dagene?» er vårt spørsmål. 
En frihet og urkfraft-festival hvor du er velkommen til å være med hele deg, å male, jamme, danse, meditere, , vandre barføt i graset og føle deg fri i møte med ulike øyne og øyeblikk!

 

Initiativet kommer fra en festivalgruppe med kreative sjeler.  Festivaleen gjennomføres i samarbeid med Slåstad grendeutvikling og vi vil gi bygda en takk som støtter oss.

 

Tittut er et magisk sted midt blant skog, fjell og vann. Heidi begynte å la denne ideen forme seg før pandemien og nå er tiden moden for utfoldelse.

Festivalen er ment å være en vitamininnsprøytning og inspirere små og store til å ta bevisste og kloke valg for seg selv, samfunnet og planeten.


Dette vil være en naturnær festival med bærekraft som bakteppe.