Landlig handel

Tittut


Tittut leies ut som hytte til kortidsleie og på airbnb

Her kan du nyte stillheten og de rolige omgivelsene på tunet. Det er nydelig badevann i dølisjøen om sommeren og skøytemuligheter på Nordsettjernet rett ved gården om vinteren, her har vi en fin gapahuk som er et flott utfluktsted. 10 min unna ligger Trondsbumarka med mange mil skiløyper om vinteren. Det er en ettasjeovn og en god peis i huset,  som lager lun og god hyttefølelse og varme.

Tittut er et fult utstyrt hus med to soverom, stue kjøkken og bad. Dette var tidligere en arbeidsbolig for de som jobbet på gården. Her har det vært skysstasjon og samlingssted og historien ligger i veggene. Det er igjen litt av gårdsbutikken så du kan kjøpe kjøpe økologiske varer og vår egen eplemost fra gårdens 20 epletrær. Vi selger også nyhøstede grønnsaker i sessong.

For leie av huset koster det 1250kr i døgnet sommertid og 1500 kr om vinteren. 500 kr for vask kommer i tillegg. Velkommen som gjest!


Helgekurs med kost og losji.

Det er fine kurslokaler på tunet, både i det gamle meieriet og på stabburet har vi pusset opp til eventer. Nå kan vi tilby overnatting og Heidi lager deilig økologisk mat om dere ønsker full pakke på stedet. Tittut tunet er ett godt sted å være, både sammen og hver for oss.
jeg tilbyr å startedagen med morgenyoga kl 10.00 og kan tilrettelegge kurs i yoga, mindfulness, trommesirkel og intuituv dans om det er av interesse, eventuelt kan dere ha med egne kursholdere å bare leie stedet.


Landlig handel og Tittutkafen er ikke nødvendigvis stengt for godt, men nå prøver vi nye veier og ser hva de bringer. Takk til alle trofaste kunder for mange hyggestunder og gode samtalerEn liten tømmerstue med stor takhøyde og rom for kreativitet og mangfold.


Copyright  © All Rights Reserved