Kurs

 Fullmånesermonier, og intuitiv bevegelse.


Utover vinteren  og våren blir det fullmånesirkeler og dansmeditasjon. En stemningsfull opplevelse hvor vi feirer det feminine, det impulsive, følsomme og frie i oss. Vi slipper til det som vil frem i lys av månen. Vi søker kontakt med en større helhet, hverandre og alt rundt oss i en fullmånesermoni. Er det klarvær benytter vi iteplattingen og nyter stjernene og månelyset. Alle kan ta med noe å brenne på bålet, som de symbolsk eller fysisk ønsker å gi slipp på. Slik lar vi månesyklussen minne oss om å ta inn noe nytt la det arbeide i oss og gi slipp på det vi ikke trenger lenger. Velkommen 


Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen. Ta kontakt for mer informasjon eller om dere ønsker et eget opplegg


 Forståelsen av hvordan fargene fungerer og påvirker oss i vårt indre og ytre landskap er en kontinuerlig prosess. Heidi er fargeterapaut og vil ta deg med på energiøvelser knyttet til chakraene og visualiseringsøvelser som hjelper deg å mane frem de fargene som gjelder i nuet. 
Følg med på datoer for fargerike dager på fb siden Aylar YogaFor påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


Trommesirkel og rytmehelg


13 - 14 mars blir det tromming og ulike rytmeinstrumenter  Det bli også veiledning i tromming som et meditativt verktøy.

Her blir gruppedynamikk og felleskap et viktig element. Vi får delta med vårt individuelle utrykk i et felles prosjekt, hvor det er plass til alle, og hvor vi utfyller hverandre. Det som beveger seg i oss skal finne sin form og komme ut med kraft, bevegelse, tromming og noe stemmebruk. Det er mye lek og glede over disse øvelsene, men også lett å komme i kontakt med sterke følelser, og åpne for en sårbarhet som kan være befriende å forløse i en trygg gruppe. Ivaretagelse av oss selv og hverandre er et viktig utgangspunkt for denne helgen. Mikael har lang erfaring med å veilede trommesirkler  kurs og heidi vil veilede meditative bevegelser til trommingen på søndaf. De skaper sammen en solid og trygg base. 

Kurset er lørdag og søndag fra kl. 10:00 – 17:00 , investeringen for helgen er 1950kr inkl. lunsj begge dager. 

Min. 10/ max. 18 deltakere. Send PM og 400 kr for bindende påmelding. Mulighet for overnatting i Tittut, ta kontakt ved behov.

      Yogakurs vinter og vår


I 2021 starer jeg egne grupper for mannfolk som vil prøve yoga. Det blir også mer myk yoga og en ren meditasjons gruppe.

Tirsdager 18.00 Yoga for mannfolk 75min

                  19.30 myk yoga 60 min

                  20.35 meditasjon 30 min

Torsdager 18.15 vinjasa flow 75 min

                   19.45 medisinsk yoga 75 min

Fredager   09.00  morgenyoga vinjasa, øvet 90 min

 

Kurs tirsdager varer i 10 uker og starter 12 januar, 75 min koster 2000kr, 60 min koster 1900kr og 30 min koster 1000kr

Kurs torsdager og fredager varer i 20 uker og koster 3900kr

Velkommen til karer som vil på kurs, det er også plass til på alle kurs og ønsker dere rene mannfolk kurs er det nå et tilbud. Nye og kjente er velkommen på kurs

Yoga, Mindfulness og trommer


6 - 7 februar  tar vi utgangspunkt i å vekke en indre forståelse av rytme, pust og bevegelse. Vi jobber med pusterytme og bevegelse i yoga. Vi bruker rytmiske mantraer og synker inn i livets rytme i mindfull praksis. Yoga er for meg et verktøy som åpner en  forståelse av livet som beveger seg i meg. Yogaens rytme, lærer meg noe om livets rytme. En slik essensiell rytmeforståelse som kommer igjennom yogaens synkrone bevegelser, hvor pusten er det som leder rytmen i øvelsene, lærer oss og lytte innover i kroppen. Heidi er yoga lærer og driver med dansmeditasjon og trommer.

I mindfulness øver vi evnen til å erfare en naturlig nærhet til alt rundt oss, og til å la den evige livsrytmen nå oss igjennom direkte opplevelse. Yogaen fordyper denne forståelsen og viseversa, så disse tradisjonene utfyller hverandre godt. Dere som praktiserer yoga vil erfare at denne helgen åpner og forsterker samhandling mellom pustens rytme (pranayama) og de fysiske øvelsene (asanas) og en dypere avspenning (savanasana).

tid lørdag og søndag kl 10 . 17.00.

Det koster 1900 kr å delta.

Velkommen