Kurs

Natur og lydsermonier, intuitiv bevegelse.


I høst blir det sirkeler som handler om Narurlig livsførsel. Stemningsfulle opplevelse hvor vi møter det impulsive, følsomme, narutlige og frie i oss. Kontakt med en større helhet, hverandre og alt rundt oss. Er det klarvær benytter vi bålplassen ved tjernet eller uteplattingen, kveldsstemning under stjernene og månelyset. Alle kan ta med noe å brenne på bålet, som de symbolsk eller fysisk ønsker å gi slipp på. Slik lar vi natursyklussen minne oss om å ta inn noe nytt la det arbeide i oss og gi slipp på det vi ikke trenger lenger.  

Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen.

VelkommenFor påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


URkraft - en familiefestival for indre vekst og ytre skapekraft


 Festivalen introduserer deg for yoga, pusteteknikk, bevisste matvaner, lek og kreative verksteder med bruk av skogen. Dagen vil også by på musikkopplevelser.

En påminner om møter mellom mennesker og tilhørighet. Lærdom og inspirasjon får man sammen og fra andre. Her blir det smakfulle måltider, samtaler og opplevelser rundt bålet. Det vil være en stor gryte på bålet som står og koker, der folk kan tilføre diverse fra skogshagen, som sopp, urter og nytteplanter som vil bli til en kraft som blir til under festivaldagen og kan smakes på.

 

PROGRAMUTKAST

Kl. 10.00 – Rolig start med yoga

Kl 12.00 - Parkering på Slåstad iddrettsplass og skyss med gråtass eller gå merked løype til Tiuttut. Grytene starter å fylles ved hjelp av en natursti som leder mot matnyttige bidrag. Matservering åpner og første bolk med aktiviteter starter.

Kl 14.00 -Lunsj med musikk

Kl 16.00 - Kulturelle innslag

Kl 18.00 Et bål tennes ved tjernet.

Kl 20.00 Dans med Loft

Mulighet for overnatting i telt og hengekøye.

           Yogakurs høsten-22


Velkommen fra uke 34

Torsdager

18.30 Yoga flow 75 min


Fredager 

09.00 Morgenyoga, øvet 90 min


 Øktene tar utgangspunkt i Hatha yoga tradisjonen, med asanas (fysiske øvelser), pranayama (pusteøvelser) og sawanasana (avspening). Etter mange år med utforsking av ulike yogatradisjoner lager jeg min egen vri med øvelser og sekvenser som kombinerer styrke og yangkraft, med smidig mykhet og yin energi. Øktene vil altid formes av de som deltar i yogasirkelen 

Investering i egen helse:

13 uker koster 2850 kr


Jeg inviterer menn til å prøve yoga, dette semesteret håper jeg å få grupper med begge kjønn.


Velkommen til alle som vil på kurs og ta kontakt ved spørsmål. Egenpraksis er noe jeg håper alle vil finne tid til, det er der vi virkelig møter oss selv og lærer å lytte til egne behov. 

Et mangfodig økosystem

9 nov kl 18.00- 21.00


Andrew McMillion driver et prosjekt med frø og reproduksjon. Ideen hans er å komme nærmere naturen ved å lære av dens mangfodige evne til å fungere regenerativt.

alt fra microlivet i gorda til innsektenes pollinering er aktivt med i denne prosessen.

Han skal snakke om hvordan det er å «maler» et vakkert kunstverk av liv gjennom alle sesongens bølger ved å forholde seg til mat og landbruk som kunst.

Han driver et frø reproduksjons småbruk i Nes.  Sentralt i arbeidet er ideen om å komme nærmere naturen ved å dyrke et mangfoldig økosystem av planter og ved å øke mikrolivet i jorden og pollinerende insekter. Ut av samspillet kommer en økt bevissthet om alle naturlige sykluser, som når høydepunkt i reproduksjons syklusene.

For å lese mer om tankene til Andrew se mcmillion.no/blog/