Kurs

Tittut

            Biodanza og trommer


3 - 4 oktober lar vi livets rytme bevege oss igjennom dans i gruppe i individuell intuitiv bevegelse og med tromming. Det bli trommesirkel og veiledning i tromming som et meditativt verktøy.
Her blir gruppedynamikk og felleskap et viktig element. Vi får delta med vårt individuelle utrykk i et felles prosjekt, hvor det er plass til alle, og hvor vi utfyller hverandre. Det som beveger seg i oss skal finne sin form og komme ut med kraft, bevegelse, tromming og noe stemmebruk. Det er mye lek og glede over disse øvelsene, men også lett å komme i kontakt med sterke følelser, og åpne for en sårbarhet som kan være befriende å forløse i en trygg gruppe. Ivaretagelse av oss selv og hverandre er et viktig utgangspunkt for denne helgen. Mikael har lang erfaring med å veilede trommesirkler og Biodanza kurs. Han holder space for deltakerne, og skaper en solid og trygg base på en raus måte.
Begge kurs er lørdag og søndag fra kl. 10:00 – 16:00 , investeringen for helgen er 1950kr inkl. lunsj begge dager.
Min. 10/ max. 18 deltakere. Send PM og 400 kr for bindende påmelding. Mulighet for overnatting i Tittut, ta kontakt ved behov.

Høstsesongen2020


Yoga forener vår indre og ytre verden. Du får økt bevegelighet og styrke, blir rolig finner et balansepunkt i deg selv. Jeg har over 18 års erfaring og er utdannet i Hathayoga tradisjonen og er også yogamassør. Jeg jobber tett på mennesker og opplever at yoga er en god vei for personlig utvikling. Det handler om å finne og følge sin egen rytme. Du tar selv yoga inn i ditt eget liv slik du trenger det, med en balanse mellom meditasjon,pusteøvelser og fysiske øvelser.

Vi jobber med energiflyt i kroppen og utfordrer våre begrensninger.

Kursene starter uke 36

Tid:

       Torsdager 18.45 – 20.00 Vinjase flow, dunamisk yoga.

                         20.00 - 21.00 medisinsk yoga og mindfulness

       Fredager   09.00 – 10.30 morgenyoga

       Et kurs i uka koster 3200kr og to kurs koster 5700kr

       Det er mulig å dropp inn til 250 kr


Velkommen til å delta i en eller flere av yogasirklene.

 

Fullmåneyoga, intuitiv dans og bevegelse

Utover våren blir det fullmånesirkeler og dansmeditasjon. En stemningsfull opplevelse hvor vi feirer det feminine, det impulsive, følsomme og urasjonelle i oss. Vi slipper til det som vil frem i lys av månen.


Dansmeditasjon. Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen. Ta kontakt for mer informasjon eller om dere ønsker et eget opplegg


Vi vil jobbe videre i 2020 med å fargelegger våre liv.  Forståelsen av hvordan fargene fungerer og påvirker oss i vårt indre og ytre landskap er en kontinuerlig prosess. Heidi er fargeterapaut og vil ta deg med på energiøvelser knyttet til chakraene og visualiseringsøvelser som hjelper deg å mane frem de fargene som gjelder i nuet. 
Følg med på datoer for fargerike dager på fb siden Aylar Yoga. 
For påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


Yoga, Mindfulness og trommer


19-20 septemnber  tar vi utgangspunkt i å vekke en indre forståelse av rytme, pust og bevegelse. Vi jobber med rytmer og bevegelse som opparbeides intuitiv og vekker vår naturlige musikalitet. Vi bruker rytmiske mantraer og synker inn i livets rytme i mindfull praksis. Yoga er for meg et verktøy som åpner en  forståelse av livet som beveger seg i meg. Yogaens rytme, lærer meg noe om livets rytme. En slik essensiell rytmeforståelse som kommer igjennom yogaens synkrone bevegelser, hvor pusten er det som leder rytmen i øvelsene, lærer oss og lytte innover i kroppen. Heidi er yoga lærer og driver med dandmeditasjon og trommer.

I mindfulness øver vi evnen til å erfare en naturlig nærhet til alt rundt oss, og til å la den evige livsrytmen nå oss igjennom direkte opplevelse. Yogaen fordyper denne forståelsen og viseversa, så disse tradisjonene utfyller hverandre godt. Dere som praktiserer yoga vil erfare at denne helgen åpner og forsterker samhandling mellom pustens rytme (pranayama) og de fysiske øvelsene (asanas) og en dypere avspenning (savanasana). 

Copyright  © All Rights Reserved