Kurs

Tittut

 Fullmånesermonier


Utover høsten blir det fullmånesirkeler og dansmeditasjon. En stemningsfull opplevelse hvor vi feirer det feminine, det impulsive, følsomme og frie i oss. Vi slipper til det som vil frem i lys av månen. Vi søker kontakt med en større helhet, hverandre og alt rundt oss i en fullmånesermoni. Er det klarvær benytter vi iteplattingen og nyter stjernene og månelyset. Alle kan ta med noe å brenne på bålet, som de symbolsk eller fysisk ønsker å gi slipp på. Slik lar vi månesyklussen minne oss om å ta inn noe nytt la det arbeide i oss og gi slipp på det vi ikke trenger lenger. Velkommen 

1 oktober kl 19.30

31 oktober kl 18.00

30 november kl 18.00 

Det koster 200 kr å delta


For påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


Nye kurs etter høstferien


Yoga forener vår indre og ytre verden. Du får økt bevegelighet og styrke, blir rolig finner et balansepunkt i deg selv. Jeg har over 18 års erfaring og er utdannet i Hathayoga tradisjonen og er også yogamassør. Jeg jobber tett på mennesker og opplever at yoga er en god vei for personlig utvikling. Det handler om å finne og følge sin egen rytme. Du tar selv yoga inn i ditt eget liv slik du trenger det, med en balanse mellom meditasjon,pusteøvelser og fysiske øvelser.

Vi jobber med energiflyt i kroppen og utfordrer våre begrensninger.

Kursene starter uke 42


Tid:Torsdager 18.45 – 20.00 Vinjaae flow, dynamisk yoga.

           20.00 - 21.00 medisinsk yoga og mindfulness

Fredager  09.00 – 10.30 morgenyoga (fult, noen ganger plass for drop in)

       Et kurs i uka, 8 uker koster 1550kr

       Det er mulig å dropp inn til 250 kr


Velkommen til å delta i en eller flere av yogasirklene.

Dans og intuitiv bevegelse


Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen. Ta kontakt for mer informasjon eller om dere ønsker et eget opplegg


Vi vil jobbe videre i 2020 med å fargelegger våre liv.  Forståelsen av hvordan fargene fungerer og påvirker oss i vårt indre og ytre landskap er en kontinuerlig prosess. Heidi er fargeterapaut og vil ta deg med på energiøvelser knyttet til chakraene og visualiseringsøvelser som hjelper deg å mane frem de fargene som gjelder i nuet. 
Følg med på datoer for fargerike dager på fb siden Aylar Yoga. 

Yoga, Mindfulness og trommer


5 -6 desemnber  tar vi utgangspunkt i å vekke en indre forståelse av rytme, pust og bevegelse. Vi jobber med pusterytme og bevegelse i yoga. Vi bruker rytmiske mantraer og synker inn i livets rytme i mindfull praksis. Yoga er for meg et verktøy som åpner en  forståelse av livet som beveger seg i meg. Yogaens rytme, lærer meg noe om livets rytme. En slik essensiell rytmeforståelse som kommer igjennom yogaens synkrone bevegelser, hvor pusten er det som leder rytmen i øvelsene, lærer oss og lytte innover i kroppen. Heidi er yoga lærer og driver med dansmeditasjon og trommer.

I mindfulness øver vi evnen til å erfare en naturlig nærhet til alt rundt oss, og til å la den evige livsrytmen nå oss igjennom direkte opplevelse. Yogaen fordyper denne forståelsen og viseversa, så disse tradisjonene utfyller hverandre godt. Dere som praktiserer yoga vil erfare at denne helgen åpner og forsterker samhandling mellom pustens rytme (pranayama) og de fysiske øvelsene (asanas) og en dypere avspenning (savanasana).

tid lørdag og søndag kl 10 . 17.00.

Det koster 1900 kr å delta.

Velkommen 

Copyright  © All Rights Reserved