Kurs

Tittut

            Biodanza og trommer

4-5 april tar vi et steg videre og lar den introverte lyttingen til livets rytme få et mer ekstrovert utrykk igjennom dans i gruppe, som individuell intuitiv bevegelse og igjennom tromming. Det bli trommesirkel og veiledning i tromming som et meditativt verktøy.
Her blir gruppedynamikk og felleskap et viktig element. Vi får delta med vårt individuelle utrykk i et felles prosjekt, hvor det er plass til alle, og hvor vi utfyller hverandre. Det som beveger seg i oss skal finne sin form og komme ut med kraft, bevegelse, tromming og noe stemmebruk. Det er mye lek og glede over disse øvelsene, men også lett å komme i kontakt med sterke følelser, og åpne for en sårbarhet som kan være befriende å forløse i en trygg gruppe. Ivaretagelse av oss selv og hverandre er et viktig utgangspunkt for denne helgen. Mikael har lang erfaring med å veilede trommesirkler og Biodanza kurs. Han holder space for deltakerne, og skaper en solid og trygg base på en raus måte.
Begge kurs er lørdag og søndag fra kl. 10:00 – 16:00 , investeringen for helgen er 1950kr inkl. lunsj begge dager.
Min. 10/ max. 18 deltakere. Send PM og 400 kr for bindende påmelding. Mulighet for overnatting i Tittut, ta kontakt ved behov.

Vårsesongen 2020

Fredager fra kl 09.00 (fom. 10.01) Morgenyoga, en litt viderekommen og leken økt med vinjasa yoga og myk avsluttning. Det blir ofte impulsene i rommet som leder timen.
Tirsdager fra kl 19.00 – 20.15 (fom. 14.01) Kraftfull yoga. Vi utvikler bevist kroppsholdning og utfordrer vår balanseevne, styrke og bevegelighet. Vi lar pusten være veiviser for hvordan vi skal jobbe i de fysiske øvelsene og liggende øvelser før det blir avspenning
Torsdag Fra kl 18.30 – 19.45 (fom. 16.01) Yoga flow, en økt som er tilrettelagt for alle, hvor vi øver opp evnen til å skape flyt mellom pusten og øvelsene  og øke vår vitalitet mens vi bruker kroppen i  yoga sekvenser. Det blir del klassisk hatha yoga. En økt som gir et godt utgangspunkt for nybegynnere og som vil hjelpe alle med å fordype sin yoga praksis
Fra kl 20.00 – 21.00 (fom 16.01) Myk yoga og mindfulness. De første 30 minuttene gjør vi rolig medisink yoga og de siste 30 min praktiserer vi minfulness med meditative øvelser og dyp avspenning.Å gi seg selv en slik time i uka er en god innvistering som gir stor avkastning i form av mer overskudd og livskraft.

Velkommen til å delta i en eller flere av yogasirklene.

 

Fullmåneyoga, intuitiv dans og bevegelse

Utover våren blir det fullmånesirkeler og dansmeditasjon. En stemningsfull opplevelse hvor vi feirer det feminine, det impulsive, følsomme og urasjonelle i oss. Vi slipper til det som vil frem i lys av månen.


Dansmeditasjon. Her er det lov å utforske bevegelse, lyd, og kroppsbevissthet på godt og vondt. Gi slipp på gamle følelsesmessige møstre og frigjøre spenninger i kroppen. Ta kontakt for mer informasjon eller om dere ønsker et eget opplegg


Vi fargelegger våre liv, 26 jan. Forståelse av hvordan fargene fungerer og påvirker oss i vårt indre og ytre landskap. Heidi er fargeterapaut og vil ta deg med på energiøvelser knyttet til chakraene og visualiseringsøvelser som hjelper deg å mane frem de fargene som gjelder i nuet. Vi avslutter med en trommereise.
Bli med på en fargerik dag. Tid: kl 13-15
For påmelding : heidi@tittut.no, 92635600

Nye impulser

Vi har arrangert  kurs i Feng shui, filosofi, kommunikasjon, salsa, bra mat, indisk mat, yoga og meditasjon mm. Vi ønsker å bidra med impulser som forandrer deg.


TaKeTiNa og Yoga

Det blir mer rytmer, tromming og dans i 2020. I samarbeid med Mikael Khei, har jeg lagt opp to kurshelger som utfyller hverandre.

8-9 feb.blit det Yoga og TaKeTiNa danne et godt utgangspunkt ved å vekke en indre forståelse av rytme, pust og bevegelse. I TaKeTiNa opparbeides en intuitiv innsikt i naturlig musikalsk kroppsrytme. Klapping, bevegelse og rytmiske mantraer settes sammen på en måte som er i tråd med livets rytme. TaKeTina er et verktøy som åpner en forståelse av livet som beveger seg i oss og av levende musikk. TaKeTiNa er også kalt yogaens rytme, en essensiell rytmeforståelse som også kommer igjennom yogaens synkrone bevegelser, hvor pusten er det som leder rytmen i øvelsene. Mikael er TaKeTiNa lærer og vil gi en solid innføring i rytmeforståelse.
Vi øver evnen til å erfare en naturlig nærhet til alt rundt oss, og til å la den evige livsrytmen nå oss igjennom direkte opplevelse. Yogaen fordyper denne forståelsen og viseversa, så disse tradisjonene utfyller hverandre godt. Dere som praktiserer yoga vil erfare at denne helgen åpner og forsterker samhandling mellom pustens rytme (pranayama) og de fysiske øvelsene (asanas) og en dypere avspenning (savanasana).

Copyright  © All Rights Reserved