Kurs

EN DAG MED SELVOMSOR m/ Runa Helmersen


Søndag 21. april fra kl 13-16.30

 

Trenger du et pusterom med påfyll til kropp og sinn?

Denne dagen inneholder fokus på pust og nærvær, avspenning og lette bevegelser som fremmer sirkulasjon og kroppsbevissthet. Ha på deg behagelig tøy og ta evt med deg egen yoga-matte.

Etter en stille åpning med nærværs-trening, blir det et lite foredrag om sammenhengen kropp-sinn-bevissthet. Deretter en kort presentasjons-runde av deltagerne før vi går i gang med ulike øvelser som fremmer trygghet, ro og tilstedeværelse. Ingen forkunnskaper nødvendig, kun en åpenhet i hjertet så vi i fellesskap kan lage et trygt rom å være i.

Lunsj kan kjøpes på stedet eller nytes som medbragt.

Velkommen!

 

Pris: Kr. 500,-


                   Yogakurs 


Yogakurs vintersessongen

Vi samles i en sirkel og gjør stående sittende og liggende yoga sekvenser. Yoga aktiverer muskler, bindevev, nervesystemet, lymfene og organen våre. Alle energisenterene berøres av praksisen. Vi avslutter alltid med avspenning og noen ganger gong. Yoga passer for alle som vil prøve


Torsdager kl 18.30 Dynamisk yoga som gir økt styrke, bevegelighet og god ro.(8uker)

Torsdager 19.45 Meditativ yoga, ro og myke yin bevegelser, avspenning og meditasjon(8 uker)

Fredager kl 09.00. En morgen praksis med fordypning og varmt felleskap. En god start på dagen og helgen. Når vi blir trygge på yogamatta er det et sted hvor verdifull livserfaring møter oss og forankres i forening med det med det vi står på terskelen til å erfare.(19 uker)

Vi blir mer kjent med det som bor i oss og bygger bro mellom kropp, bevisthet og sjel.

Intensjoner for hva du vil yoga skal være for deg er fint å starte med.

Tid og pris:

Oppstart uke 2

Torsdag 18.30 - 19.35 8 uker 1900kr

19.45 – 20.45 8 uker 1900kr

Fredag 09.00 -10.15 19 uker 4450kr

Bindende påmelding med innbetaling av 200 kr på vipps skjer til Heidi på 92635600

Jeg inviterer og oppfordrer menn til å prøve yoga, Fint meg grupper a begge kjønn.


                        Yorba


Dropp in torsdager kl 18.00

Fredager fra april kl 10.30


Yorba er samisk og betyr sirkel og en måte å bevege seg på uten fast form og utenfor faste mønster. Det handler om å lære av naturen og få naturlighet inn i våre livsmønstre

Å jordes i føttene og la resten av kroppen bevege seg med utspring fra solide røtter. Vi får kontakt med pusten i alle deler av kroppen og slippe til bevegelse overalt.

Yorba en frigjørende bevegeslesform, det er livet som danser igjennom deg. Du blir kjent med din unike bevegelsesform. Jeg lover deg frihetsfølelse i egen kropp, glede, økt bevegelighet og livsstyrke. Du finner både dybder og lekenhet i eget liv, det handle om ditt utrykk i ditt
tempo. Yorba er en form for utfoldelse og pust i hverdagen som gir energifly ogt tåleevne i livet
Vibeke Vigeland har startet denne bevegelsen, hun har vært min lærer  


Be gjerne om egne opplegg med yorba yoga,dans, pust, tromme og gong


Jeg er levende natur - Jeg lytter til kroppen min med respekt og varsomet. Når jeg beveger meg i naturen lærer jeg mer om å være natur. Jeg er alt, alt er meg.
Gong og lydsermonier.


Fullmånesirkler er fast denne våren.

Gong og lydmeditasjoner. blir jevnlig delt på Aylayoga og livsrytme på sosiale medier. følg med.

Gong er et gammelt instrument som er fylt av klang og vidrerasjoner som beveger energi, du ligger på matte og opplever lyden på din egen måte. Jeg vil også bruke tromme, syngeboller og stemme i dette lydbadet. Det er mulig å bestille eget oplegg til egne grupper. Det koster 200kr å delta og varer ca en time. Hjertelig velkommen.

Samlingene her handler om Narurlig livsførsel. Stemningsfulle opplevels. Vi møter det intuitive, impulsive og følsomme. Kontakt med en større helhet, hverandre og alt rundt oss. Er det klarvær benytter vi bålplassen ved tjernet eller uteplattingen, kveldsstemning under stjernene og månelyset. Lydmeditasjoner er en god måte å møte mørketiden på, følg med på sosiale medier for datoer som dukker opp underveis

Her er det velkomment å utforske sasene og kroppsbevissthet på vei ut i et større perspektiv rundt eget liv Gi slipp for å ta imot.